رنو سیمبل

رنو سیمبل

رنو سیمبلReviewed by محمد خطیبی on Sep 8Rating:

French flag grunge

مشخصات رنو سیمبل

پیشرانه 4 سیلندر 1.6 لیتری تنفس طبیعی و گیربکس 4 سرعته اتوماتیک سیمبل از نظر ساختار کلی شباهت‌های زیادی با همان مدل قدیمی کار شده روی تندر 90 دارند، اما در محصول جدید رنو مورد اصلاحات جزئی و برنامه‌ریزی مجدد قرار گرفته‌اند که این تلاش به 5 نیوتن‌متر گشتاور بالاتر و رفتار نرم‌تر گیربکس منتهی شده است. البته تعداد کم دنده‌ها در سربالایی‌های شدید نقطه ضعف گیربکس را بروز میدهند، چراکه فاصله میان ضرائب نسبتاً زیاد است، با این حال میتوان شتاب و توانایی‌های حرکتی کلی سیمبل را قابل قبول و حتی به نسبت رده قیمتی خوب توصیف نمود. در واقع 105 اسب بخار قدرت و 145 نیوتن‌متر گشتاور تولیدی شاید در نگاه اول اعداد شگفت‌انگیزی محسوب نشوند اما برای وزن سبک سیمبل (حدود 1081 کیلوگرم) کاملاً کافی به نظر می‌رسند. بخصوص که هماهنگی مناسبی میان موتور و گیربکس ماشین برقرار شده تا نماینده اقتصادی رنو در کنار شتاب‌گیری قابل قبول، از مصرف سوخت مناسبی نیز بهره برد.
از دیگر مشخصات فنی سیمبل می‌توان به مواردی نظیر سیستم تعلیق مک فرسون جلو و میله پیچشی (Torsion Beam) عقب، فرمان هیدرولیک (که البته مقداری سفت است) و ترمزهای دیسکی جلو و کاسه‌ای عقب اشاره نمود. بد نیست اشاره کنیم که پدال ترمز سیمبل، واکنش‌های نسبتاً خوبی از خود نشان میدهد اما در هر صورت استفاده از ترمز کاسه‌ای برای چرخ‌های عقب به نوعی یک نقطه ضعف محسوب می‌شود، بخصوص که بسیاری از رقبای این رده قیمتی از نوع 4 چرخ دیسکی استفاده نموده‌اند. همچنین نبود سیستم کنترل پایدرای الکترونیکی از دیگر نکات منفی سیمبل است که ترکیب آن با مرکز ثقل نسبتاً بالا و لاستیک‌های باریک ماشین باعث شده سطح پایداری و هندلینگ از شرایط ایده‌ل فاصله گیرد.

مشخصات فنی رنو سیمبل

نام خودرو رنو سیمبل
کشور سازنده
 
فرانسه
سال (طراحی) 2013

مشخصات فنی

موتور 4 سیلندر 16 سوپاپه
حجم موتور 1598 سی سی
تنفس موتور تنفس طبیعی
انتقال نیرو دیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت 105 اسب بخار در 5750 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور 145 نیوتن متر در 3750 دور در دقیقه
جعبه دنده 4 سرعته خودکار
شتاب 0 تا 100 10.1 ثانیه
حداکثر سرعت 175 کیلومتر در ساعت
وزن 1081 کیلوگرم
اندازه (میلیمتر) 4348 طول – 1733 عرض – 2634 ارتفاع
فاصله بین دو محور 2634 میلیمتر

مصرف سوخت و استانداردها

مصرف سوخت داخل شهر – لیتر در هر صد کیلومتر
مصرف سوخت خارج از شهر – لیتر در هر صد کیلومتر
مصرف سوخت ترکیبی 5.8 لیتر در هر صد کیلومتر
حجم باک 50 لیتر
استاندارد آلایندگی
میزان تولید CO2 – گرم در هر کیلومتر
استاندارد امنیت  

امکانات و تجهیزات رنو سیمبل

رنو سیمبل از لحاظ سطح امکانات در چند تیپ به بازار عرضه شده که نسخه‌های لوآپشن آن در این پارامتر اوضاع اسفناکی دارند اما مدل‌های فول LE و SE با ارائه گزینه‌هایی نظیر: کروزکنترل و محدودکننده سرعت، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، چراغهای روشنایی در روز، کامپیوتر سفری، شیشه بالابرها و آینه‌های جانبی برقی، سنسور و دوربین دنده عقب، رینگ‌های آلومینیومی، سنسور فشار باد تایرها، سیستم مولتی مدیا با نمایشگر 7 اینچی مجهز به رهیاب و بلوتوث، قادر هستند شما را راضی نگاه دارند. از دیگر امکانات استاندارد سیمبل می‌توان به مواردی مثل ترمزهای مجهز به ABS و EBA، کیسه هوا برای راننده و سرنشین کناری و مه‌شکن‌های جلو و عقب اشاره نمود.
البته سیمبل همچنان در برابر رقبای چینی خود کمبودهای زیادی در لیست آپشن‌های خود مشاهده میکند اما حداقل در نسخه‌های فول این کمبودها خیلی آزاردهنده نیستند و با مزیت‌هایی نظیر کیفیت ساخت و دوام بالاتر، قابل چشم‌پوشی خواهند بود.

امکانات رنو سیمبل

ترمز و پایداری جلو دیسکی و عقب کاسه ای – ABS
کیسه هوا کیسه ایمنی هوا راننده و سرنشین جلو
سیستم صوتی کنترل سیستم صوتی کنار فرمان – مانیتور 7 اینچی (نمونه کامل تر)
دیگر تجهیزات تنظیم کننده عمودی صندلی راننده – برف پاک کن تناوبی – گل پخش کن – آیینه های بغل برقی – فرمان هیدرولیک، بشکن – تلسکوپی – ریموت کنترل – گرم کن شیشه عقب تایمردار – آیینه های بغل و دستگیره دربها همرنگ بدنه – کروز کنترل – صفحه نمایش اطلاعات – صفحه نمایش دمای بیرون – رینگ آلومینیومی – چراغ مه شکن جلو – سنسور عقب – تهویه مطبوع خودکار – چراغ مخصوص روز
این خودرو از سوی نگین خودرو در دو مدل LE و PE عرضه می شود

رقبای رنو سیمبل در بازار

رنو سیمبل در ابتدای عرضه با قیمت بسیار گران قدم به کشورمان گذاشت و از این رو در برابر رقبای زیباتر و قویتر و مجهزتر خود شکست خورد. در واقع این محصول علیرغم تمامی پیشرفت‌ها نسبت به نسل قبلی، همچنان به عنوان یک تند 90 فیس‌لیفت شده در میان مردم شناخته میشد و به همین جهت قدرت رقابت با خودروهای گران‌تر با صفات لوکس‌تر را نداشت.
با این حال در گذر زمان تعدیل قیمت نسخه‌های دست دوم سیمبل در قیاس با سایر محصولات باعث شد که این محصول در رده قیمتی با رقبای ساده‌تر قرار گیرد و از شانس بیشتری برای پیروزی بهره‌مند شود هرچند هنوز هم کار سیمبل در برابر خودروهای دست دومی نظیر: جک S3، چری آریزو 5 تنفس طبیعی، کیا سراتو دنده‌ای 1.6 لیتری لوآپشن، ام جی 360 تنفس طبیعی اتومات و… دشوار خواهد بود. بخصوص که این رده قیمتی اکنون یکی از شلوغ‌ترین قسمت‌های بازار ما از لحاظ تنوع به حساب می‌آید و مشتریان امروزی به آپشن‌های پرشمار و طراحی مدرن خودروهای چینی اهمیت بالایی میدهند.
اما با تمامی این صحبت‌ها و با توجه به کاهش اختلاف قیمت میان سیمبل با تند پلاس اتوماتیک میشود این محصول را جایگزین مناسبی برای تندر قدیمی دانست چراکه هم از نظر طراحی ظاهر و کابین پیشرفت محسوسی در برابر پدرش داشته و هم اینکه از لحاظ خصلت‌های فنی، هندلینگ و سطح آپشن خودرو بهتر و کامل‌تری شده است.
در مورد رقابت با ماشین‌های چینی هم برگ برنده اصلی محصولات اقتصادی رنو-داچیا یعنی دوام و جان سختی میتواند راهگشا باشد؛ بخصوص که سیمبل در بسیاری از قسمت‌های فنی از قطعات مشترک با تندر 90 استفاده می‌کند و از این رو علیرغم عرضه محدود، با مشکل قطعات یدکی شدیدی مواجه نخواهد بود.

بررسی مشخصات رنو سیمبل 2015 - 2017 | bamaبررسی مشخصات رنو سیمبل 2015 - 2017 | bamaرنو سیمبل

اسپانسر:شرکت فیدار گوزل تبریزیم

لینک کوتاه مطلب: http://gozaltabrizim.com/4nvN7
این مطلب را هم ببینید...
مرسدس بنز CLS350
دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × یک =

بالا