زندگینامه فلورانس اسکاول شین

زندگینامه فلورانس اسکاول شین

همه چیز درباره فلورانس اسکاول شین نویسنده صاحب کلام بیشتر مردم زندگی را پیکار می‌انگارند. اما زندگی پیکار نیست، بازی است…

هر چند که بدون آگاهی از قانون معنویت نمی‌توان در این بازی برنده شد و پیروز بود. عیسی مسیح آموخت که زندگی بازی بزرگ داد و ستد است. زیرا آن‌چه آدمی بکارد همان را درو خواهد کرد. یعنی هر آن‌چه از آدمی در سخن یا عمل آ‎شکار شود یا بروز کند به خود او باز خواهد گشت و هر چه بدهد باز خواهد گرفت. اگر نفرت بورزد، نفرت به سویش باز خواهد آمد و اگر عشق ببخشد،عشق خواهد ستاند.

حتما بسیاری از شما بارها و بارها این جملات را شنیده‌اید و تحقق یافتن آن را به چشم دیده‌اید. اما آیا می‌دانید این سخنان از کیست؟ این جملات برگرفته از کتاب ”بازی زندگی و راه این بازی“ است که خانم فلورانس اسکاول‌ شین نویسنده برتر و صاحب‌کلام آمریکایی در سال ۱۹۲۵ آن را به رشته تحریر درآورد. کتابی بس تاثیرگذار که خواندن آن نه یک بار که ده‌ها بار سودمند خواهد بود. آن‌چه در زیر می‌آید، شرح مختصری است از زندگی این زن نویسنده توانمند آمریکایی که با شفا بخشیدن هزاران تن از مردمان در گشودن و حل مشکلات زندگی‌شان یاوری بزرگ بود و من با شهامت می‌گویم که هنوز هم خواندن کتاب‌های وی راه‌گشا است؛ همان‌گونه که برای خود من چنین بود.

خانم ”شین“ یک هنرمند و یک آموزگار علوم ماورالطبیعه اهل نیویورک بود که در اوایل قرن بیستم چشم از جهان فرو بست. او به تاریخ ۲۴ سپتامبر سال ۱۸۷۱ در شهر کامدن (Camden)ایالت نیوجرسی آمریکا دیده به جهان گشود. مادرش متعلق به یکی از خانواده‌های بسیار سرشناس پنسیلوانیایی بود. پدرش؛ آلدن کرتلند اسکاول، در شهر کامدن به کار قضاوت اشتغال داشت. او علاوه بر فلورانس، صاحب یک دختر بزرگ‌تر و یک پسر نیز بود.

فلورانس تحصیلات دبیرستانی خود را در فیلادلفیا به پایان رساند و سپس از سال ۱۸۸۹ تا ۱۸۹۷ در فرهنگستان هنرهای زیبای پنسیلوانیا به تحصیلات دانشگاهی پرداخت. در همانجا بود که با اورت شین (Everett Shinn)آشنا شد، و این آشنایی به ازدواج آن دو انجامید. اورت شین یک نقاش نسبتا حرفه‌ای بود که به سبک امپرسیونیست بر روی بوم نقاشی می‌کرد و مورال‌های ریالیستیک زیبایی می‌آفرید. اگر چه فلورانس در فرهنگستان هنرهای زیبا تحصیل کرد،نقاشی‌هایی که او با مداد و مرکب می‌کشید حاصل استعداد فراوان و طبیعی او بود و آموزش‌های تخصصی، نقشی در این میان نداشت.

 

دیری از فارغ‌التحصیلی فلورانس نگذشته بود که با اورت ازدواج کرد. آن‌ها به نیویورک نقل مکان کردند و در آن‌جا هر کدام به سبک خاص خود به کارهای مختلف هنری پرداختند. اورت به هنر تئاتر علاقه‌مند بود و برای تئاترهای مختلف نقاشی می‌کرد. او موفق شد سه تئاتر را روی صحنه ببرد و جالب است بدانید که در هر یک از تئاترها، فلورانس عهده‌دار نقش اصلی بود.

این مطلب را هم ببینید...
اصول کسب ثروت

پیش از جنگ جهانی اول، فلورانس برای ادبیات داستانی کودکان که در آن زمان بسیار شناخته‌شده بودند و در قالب کتاب و مجلات مختلف ارائه می‌شدند، نقاشی می‌کرد. در سال ۱۹۱۲ و به دنبال چهارده سال زندگی مشترک، اورت تقاضای طلاق داد و فلورانس ناگزیر پذیرفت.

در سال ۱۹۲۵، به دنبال شکست وی در یافتن ناشری ارزنده برای چاپ کتاب ”بازی زندگی و راه این بازی“ بر آن شد تا کتابش را خودش منتشر کند. در سال ۱۹۲۸ موفق به چاپ کتاب ”کلام تو عصای معجزه‌گر توست“ شد. در سال ۱۹۴۰‏‏، یعنی اندک زمانی پیش از مرگ وی که به تاریخ ۱۷ اکتبر سال ۱۹۴۰‏ به وقوع پیوست، کتاب ”درب مخفی توفیق“ وارد بازار شد. ”نفوذ کلام“ در سال ۱۹۴۵ به همت یکی از شاگردانش چاپ شد. این کتاب گزیده‌ای بسیار ارزشمند از یادداشت‌های اسکاول شین است.

فلورانس اسکاول شین این توانایی را داشت کهرموز موفقیت خود را برای دیگران توصیف کرده، و به زبانی ساده و همه‌فهم بگوید که چگونه می‌توان اصول موفقیت را به شیوه‌ای سرگرم‌کننده در زندگی اعمال نمود. کتاب‌های او شگفت‌انگیز و عجیب هستند. فصل‌هایی که در هر کتاب آمده کوتاه اما بسیار عمیق و پرمحتوا است. اسکاول شین در کتاب‌هایش نشان می‌دهد که ما می‌توانیم با دستیابی به زنجیره سلامتی، نیکبختی و شادمانی از زندگی خود نهایت لذت را ببریم. او با در اختیار قرار دادن ماجراهای واقعی که در طول زندگی تجربه‌شان کرده بود، نشان می‌دهد که چگونه مثبت‌‌اندیشی و بر زبان آوردن مداوم عبارات تاکیدی می‌تواند از هر کسی انسانی موفق بسازد؛ انسانی که در کنترل شرایط زندگی تواناست و قادر است که با توسل به دانش قوانین معنوی، خود را از شر مشکلات رها سازد. فلورانس اسکاول شین، یکی از سرشناس‌ترین معلمان موفقیت است که به یک قرن پیش تعلق دارد. با این وجود، تاثیر کلام وی تا بدان حد است که با گذشت ۶۶ سال از درگذشت وی، کتاب‌هایش نه تنها در آمریکا که در سراسر دنیا طرفداران بسیاری دارد. شما می‌توانید در کتاب‌های این بانوی معنوی و موفق تعمق بیشتری کنید و در همه آحاد زندگی شاهد پیروزی را در آغوش بکشید. او خود بر این باور بود که: جایی هست که جز تو هیچ‌ کس نمی‌تواند آن را پر کند و کاری هست که جز تو هیچ کس قادر به انجامش نیست.

 

کتاب‌های فلورانس اسکاول شین :

  1. بازی زندگی و راه این بازی (۱۹۲۵)
  2. کلام تو عصای معجزه گر توست. (۱۹۲۸)
  3. دٙرِ مخفی توفیق (۱۹۴۰)
  4. نفوذ کلام (۱۹۵۹)
  5. چهاراثر از اسکاول شین
  6. مسیر جادویی شهود

پرآوازه‌ترین کتاب او، با نام ” چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ” تا کنون، بیش از ۷۰ مرتبه در ایران به چاپ رسیده است. این کتاب، گنجینه‌‌ای از چهار اثر زیر است :
۱- بازی زندگی و راه این بازی
۲- گفتار تو، عصای معجزه‌گر تو است
۳- در مخفی کامیابی
۴- نفوذ گفتار

این مطلب را هم ببینید...
چرا افزایش عزت نفس اهمیت دارد؟

 

جملاتی تاکیدی از فلورانس اسکاول شین:

از هر چه که در مشیت الهی زندگی‌ام نیست دست می‌شویم، و طرح الهی زندگی‌ام هم اکنون آشکار می‌شود.

حق الهی من نمی‌تواند از من گرفته شود.

خواست خدا برای من در منتهای کمال است و پایدار و استوار.

من راه جادویی شهود را در پیش می‌گیرم و در پرتو لطف الهی، خود را در ارض موعود خویش می‌یابم.

اکنون ذهن و تن و امورم همنواخت با الگوی الهی درونم شکل گرفته‌اند.

جز خدا قدرت دیگری وجود ندارد و این قدرت در باطن خودم نهفته است. جز خواست خدا،‌ خواست دیگری وجود ندارد و این مشیت هم اکنون عیان می‌گردد.

خدا را شکر که هم اکنون هر چه را که آرزوی درست دلم را برمی‌آورد، از آن ذات کل می‌ستانم.

هم اکنون طرح الهی زندگی‌ام آشکار می‌شود تا جایی را پر کنم که جز من کسی نمی‌تواند آن را پر کند. هم اکنون به کارهایی دست می‌زنم که جز من کس دیگری قادر به انجام آن نیست.

 

من برای طرح الهی زندگی‌ام کاملا مجهزم. من در برابر هر وضعی، نه برابر که بالاترم.

هم اکنون به یمن لطف الهی همه درها و دروازه‌ها برای شادمانی‌هایی نامنتظر گشوده می‌شوند، و خداوند در طرح الهی زندگی‌ام شتاب می‌ورزد.

 

بخشی از کتاب ” بازی زندگی و راه این زندگی ” :

آدمی هر چه را بکارد همان را درو خواهد کرد. بایتسی که بتوانیم دل خود را نگه داریم زیرا که سرچشمه حیات است اگر نفرت بورزیم نفرت و اگر عشق بورزیم عشق دریافت می کنیم.هر آنچه که آدمی در خیال خود تصویر کند دیر یا زود مسجل خواهد شد.آدمی به زودی با تصاویری که در ذهن خود دارد روبرو می شود.ذهن به سه بخش تقسیم شده است :

نیمه هشیار، هشیار و هشیاری برتر

  1. ذهن هشیار : را ذهن فانی یا نفسانی می خواند.ذهن بشری است و دنیا را همانگونه که هست مشاهده می کند.بیماری فقر و تنگنا را می بیند و بر ذهن نیمه هشیار نیز اثر می گذارد.
  2. هشیاری برتر: ذهنی الهی است که در درون هر انسانی وجود داردو قلمرو عالی و عرصه طرح الهی است.زیرا که هر انسانی دارای طرح الهی است و افلاطون آن را الگوی کامل می نامد.جایی هست که جز تو هیچ کس نمی تواند پر کند و کاری هست که هیچکس جز تو قادر به انجام آن نیست.
  3. نیمه هشیار: قسمتی از وجود که هر آنچه در آن مجسم و تصور کنیم و بعنوان غایت و رسالت خود ببینیم در آن مسجل می گردد.

 

اگر کسی موفقیت بطلبد ولی شکست را تدارک ببیند به آنچه تدارک دیده مبتلا می گردد.

زمانیکه انسان کوچکترین نشانه ای از آنچه طلبیده ندیده است بایستی برای آن تدارک ببیند و بایستی بدانیم که اغلب پیش از هر موفقیتی بزرگ اندیشه های منفی می آیند.

لینک کوتاه مطلب: http://gozaltabrizim.com/GozaL5DnXM
دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 1 =

بالا